CONTENT COPY

Inspireren met een overzichtelijke e-nieuwsbrief

Interageren met jouw klanten? Ze op de hoogte brengen van jouw nieuwe producten? Dit bereik je door jouw abonnees te inspireren met heldere e-nieuwsbrieven. Waardevolle info en leerzame inhoud zorgen ervoor dat jouw digitale nieuwsbrieven gelezen worden én jouw publiek overgaat tot actie.

Wil jij een aantrekkelijke nieuwsbrief die jouw abonnees doet snakken naar meer? Dit kan ik als freelance copywriter voor je doen. Indien gewenst, neem ik er zelfs de vormgeving bij.

Jouw expertise etaleren in een bedrijfsblog

Ben jij de expert in jouw vakgebied? Via een zakelijke blog of bedrijfsblog informeer jij bezoekers over jouw expertise. Wat levert het op? Ze zien jou als dé specialist in je vak, wat jouw naambekendheid een ongelofelijke boost geeft. Bloggen is nieuwe inhoud creëren, en daar houdt Google van. Zo verschijnt jouw pagina moeiteloos bovenaan in je zoekmachine.

Interessante blogartikelen op maandelijkse, wekelijkse of éénmalige basis? Een blog die je meteen ook kan delen in jouw e-nieuwsbrief of via social media? Die schrijf ik voor jou.

Social media branding

Social media is een sterk medium waarmee je in enkele seconden een gigantisch aantal prospecten kan bereiken. Tenminste, als je het juist doet. Originele content voedt jouw bedrijfsimago, schept een persoonlijke band met je volgers en lokt vooral meer bezoekers naar jouw website.

Jouw bedrijf krachtig op de kaart plaatsen met catchy social media-berichten? Dat is precies wat ik doe. Met een combinatie van de juiste toon en visuele communicatie creëer ik een social media-strategie op maat van jouw onderneming.

Samen jouw verhaal vertellen?

Bel of mail me voor advies en een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar meer?

Driekoningenstraat 106

8820 Torhout

BELGIË

info@hancopywriting.be

+32 (0) 479 83 43 12

BTW BE0694.836.536