REDACTIE

Prikkelend artikel met nieuwswaarde

Met jouw organisatie in de krant? Een foutloos en helder artikel dat bovendien voldoet aan de criteria voor relevante nieuwswaarde wordt gegarandeerd opgemerkt door journalisten en de nieuwsredactie specifiek voor jouw vakgebied.

Graag wat media-aandacht voor jouw project? Met een correcte en vlotte schrijfstijl verwoord ik jouw boodschap in een nieuwswaardig en prikkelend artikel.

Interviews met een impact

Een intrigerend interview met pittige quotes? Een meeslepend artikel dat jouw publiek recht in de ogen kijkt? Gegarandeerd een meerwaarde voor jouw bedrijfsmagazine of straffe content voor je blog.

Een beklijvend interview laat zich typeren door een combinatie van authentieke inhoud en een rechtlijnige schrijfstijl. Jouw doelpubliek fascineren? Dat doe ik graag voor jou.

Eindredactie voor bedrijfsmagazines

Je klanten informeren via een professioneel bedrijfsmagazine? Bereik jouw lezers met kwalitatieve teksten in een uniforme schrijfstijl, passend bij de toon van je onderneming. Starten vanaf nul of een revisie van bestaande teksten? Ik maak van jouw magazine een coherent geheel.

Jouw bedrijfsimago versterken met een helder en overzichtelijk bedrijfsmagazine? Als ervaren tekstschrijver neem ik de eindredactie van jouw vakblad voor mijn rekening.

Samen jouw verhaal vertellen?

Bel of mail me voor advies en een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar meer?

Driekoningenstraat 106

8820 Torhout

BELGIË

info@hancopywriting.be

+32 (0) 479 83 43 12

BTW BE0694.836.536